jueves, 16 de enero de 2020

Estudi de mercat

Els nostres competidors son:
Traductor de voz inteligente, interpretación simultánea de idioma Inglés Chino Francés Español Alemán Español 33 Idiomas para aprender a viajar Comprar, Handheld Deluxe Translator Stick


- Carpuride: Pots traduir en temps real fins a més de 30 idiomes tan sols cal premar un botó i començar a parlar. El sol · licitant que és deixi anar el botó començarà a traduir el que feu dit a l'idioma que heu triat. El preu de este traductor és de 46'00 euros.





- Vbestlife: Admet la traducció de fins a 16 idiomes. Està format per una pantalla tàctil de 2.4 polzades, admet WIFI per connectar-se a Internet a alta velocitat, de manera que la traducció és més convenient i precisa, et 01:00 soporte de temps de treball de fins a 8 hores i temps d'espera de fins a 8 dies. El preu és de 89'50 euros.








- Bidireccional: Aquest model compta amb la funció de poder traduir fins a 30 idiomes, entre els que podem trobar els més importants. També permet connectar-se a un mòbil a través de la tecnologia bluetooth, sempre que la distància entre el traductor i el mòbil no superi els 10 metres. El preu d'aquest dispositiu és de 110'99 euros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario